tisdag 4 oktober 2011

Grön RAW dillskagenröra


Nu har jag hittat på ett supergott recept!!! Hade lagat Philip McClusky's pestofyllda skogschampinjonhattar från RAW FOOD FAST FOOD, och bytt ut mycket av näringsjästen mot groddade solroskärnor. Det är den mörkare fyllda champinjonen, med basilika, olivolja, vitlök och näringsjäst. Hade tittat på dill pastejer och tångcaviar igårkväll, så jag tänkte att jag köper dill o testar o gör en dillpesto. Det smakade som tångcaviar och skagen röra! Goddess vad gott!!!

1 dl groddade solrosfrön, det räcker o grodda en halv eller hel dag
1 dill knippa
1 msk näringsjäst
5 tunna skivor rödlök
rikligt med vitpeppar, den försvinner in i oljan
3 - 4 msk rapsolja

Mixa o fyll hattarna o dekorera med rödlök o gräslök!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar