lördag 4 februari 2012

Göteborg!!!


Så var det dags att hälsa på i Göteborg igen, denna stad som alltid gör hjärtat lyckligt! Fredagslunchen blev på Yogaroom Café, Sveriges mysigaste lounge, café och rawfood place! New York style, här är du!!! Låga loungesoffor, min favorit!!!

Jag hade förbokat 3 trippelmenyer, dvs 3 måltider med en tredjedel tomatsoppa, en tredjedel matig sallad och en tredjedel raw lasagne. Allt för att kunna smaka på så mycket som möjligt. Kungsbacka pendeln hit från centralstationen tar bara 25 min och det kostar 84 kr t o r om du har en vän med flerzonskort.

Här är den matiga salladen! En sådan här trippelmåltid kostar endast 85 kr! Det är dirt cheap!! Vi pratade med Mia Elmlund som driver yogaroom.se och fick reda på, surprise, surprise, att stället går runt ideellt typ, som alla andra favvoställen. Typiskt! Vi föreslog genast differentierade priser för de som har mer, lagom eller mindre stålars, med info om detta i fin tavelram vid kassan. Själva gav vi extra bidrag där och då, då vi vill ha vårt yogaroom, vårt favorit café, levandes i största välmåga!

Här är raw tomatsoppan. Vi loungade kvar i tre timmar, stället är perfekt för djupa diskussioner med nya och eller gamla vänner. Det finns intressanta böcker och tidningar och trevligt folk som är lätta att börja prata med. Riktigt trägolv som är skönt att gå på med strumplästen.


Här är lasagnen. Den kom med en god persiljevitlöksolja och cashew färskost. Allt slank ner på bästa sätt i magen. Raw brödet hade en kanelcocosolja på sej som var utsökt, lite som ett vörtbröd! Måste testas hemma! Vi avslutade med raw brownies, som inte fotades innan de hamnade i magen. De var mycket goda! Mer info om öppettider och meny finns på:

http://yogaroom.se/Cafe-kungsbacka.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar